Lämna mig här

Text & Musik: Jonas Karlhager


Jonas Karlhager finns på Brukssånger som tonsättare sedan tidigare. Med sången ”Det enklaste ljus”, där han samarbetade med en annan textförfattare. Till ”Lämna mig här” har han själv skrivit både text och musik. En sång som är en innerlig bön både melodiskt och textmässigt. Funkar fint både som solosång och som församlingssång.


NOTER

LÄMNA MIG HÄR
Lämna mej här, jag behöver tid
Lämna mej här med min Gud
Ge mej en stund att samla mina tankar
i andakt och bön med Gud

Jag nynnar ett tyst halleluja
och ger dej det jag har
Ett tyst men ärligt halleluja
Jag sjunger min sång
Gud, här är mitt svar
Jag lämnar min tid till dig

Ser du mej nu? Vill du ge mej frid?
Ser du mej här inför dig?
Ge mej en chans att samla mina tankar
i samtal med dig min Gud